Kaffemaskine indbyg viser malet for fint, indstil kværn

Drej kværnens knap til indstilling af malingsgrad med ét klik med uret hen imod "7". BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører.

Hvis dette ikke løser problemet, kan maskinen ikke lave kaffe, fordi der er luft i det hydrauliske kredsløb. Det kan skyldes at filteret er ikke sat rigtigt i. Sæt det rigtigt i.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: LC