Kaffemaskine indbyg kaffe ikke tilstrækkelig cremet

Brug altid en kaffetype til espressomaskiner.

Hvis du bruger denne kaffetype, og kaffen er malet for groft:

Drej kværnens knap til indstilling af malingsgrad med ét klik mod uret hen imod "1".

BEMÆRK: Knappen må KUN drejes, når kværnens motor kører.. Fortsæt med ét klik ad gangen, indtil kaffen er tilfredsstillende. Virkningen er først synlig efter, at have brygget to kopper kaffe.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

• Report error code: LO