Min støvsugers fjernbetjening virker ikke, reagere ikke, starter ikke

Problem
  • Støvsugerens fjernbetjening virker ikke, reagere ikke eller starter ikke
Gælder
  • Støvsuger
Løsning
  1. Tjek først at batteri indikatoren på fjernbetjeningen lyser når en af knapperne påvirkes. Hvis ikke, skal batteriet muligvis udskiftes.
    Se hvordan du udskifter batteriet.i din brugsanvisning her.

2. Hvis LED symbolet lyser når der trykkes på knapperne på fjernbetjeningen, skal støvsugeren muligvis gen- programmeres med fjernbetjeningen.
    Se her to eksempler hvordan du genprogramerer  fjernbetejningen til din støvsuger:
    Eksempel 1
    støvsuger programering af fjernbetjening.png
    Eksempel 2
    støvsuger programering af fjernbetjening 2.png
  3. Kontakt kundeservice
    Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du kontakter kundeservice.
Tip
  • Se også vores udvalg af tilbehør og reservedele til din støvsuger i webbutikken her.