Min støvsugers motormundstykke køre ikke eller går i stå

Mundstykke forbindelse

Kontroller først, at mundstykket er monteret korrekt i røret og at der ikke er nogen dårlig forbindelse mellem dem. Kontroller også dette mellem rør og slangehåndtag og slangeforbindelsen til støvsugeren.

Visse produkter har en tænd/sluk-knap for mundstykkemotoren, prøv at trykke på den igen.

Hvis der ikke er nogen funktion nu, kan du forsøge, at forbinde mundstykket direkte til slangen, og se, om det virker. På denne måde kan du kontrollere, om der er et problem med røret eller ej. Hvis mundstykket virker, når det er sat på slangen, er der et problem i røret, og det skal udskiftes.

Nyt mundstykke og reservedele kan købes i webbutikken

Børste tilstoppet

Tjek om mundstykkets børste er fri for hår og andet snavs som kan blokere børsten.

Se her eksempel på tilstoppet børste:

støvsuger mundstykke tilstoppet.png

Hvis du har købt et ekstra mundstykke med en børsterulle med elmotor, skal du sikre dig, at maskinen er udstyret med en funktion til at drive det motoriserede mundstykke. De fleste maskiner, der sælges med udelukkende passivt mundstykke, er ikke kompatible med motoriserede mundstykker, selv om de passer til din maskine.

Hvis ovenstående ikke løser problemet, kan du kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.