Min støvsugers fjernbetjening virker ikke, reagere ikke, starter ikke

Tjek først at batteri indikatoren på fjernbetjeningen lyser når en af knapperne påvirkes. Hvis ikke, skal batteriet muligvis udskiftes.

Se i din brugsanvisning hvordan du udskifter batteriet.

Hvis LED symbolet lyser når der trykkes på knapperne på fjernbetjeningen, skal støvsugeren måske gen- programmeres med fjernbetjeningen.

Se her to eksempler på genprogramering af fjernbetejningen til din støvsuger

Eksempel 1

støvsuger programering af fjernbetjening.png

Eksempel 2

støvsuger programering af fjernbetjening 2.png