Sådan starter du robotten

Anbring den på ladestationen. Batteriikonet pulserer rødt for at angive, at batteriet er fladt og er under opladning. Bemærk: Robotten er ikke helt opladet, når den pakkes ud første gang. For at få den bedste ydeevne anbefales det at downloade ”PUREi9” App i App Store eller Google play og derefter følge vejledningen for at oprette kontoen og tilslutte robotten. Sørg også for at opgradere robotten til den seneste version (via app'en).