Robotten stopper, mens den kører, uden lys eller fejlmeddelelse

1. Ingen batteristrøm. (Displayet er blankt), genoplad det.
  2. Den kan også stoppe, hvis der er udløst en system-genstart af et internt systemnedbrud. (Displayet virker) Det aktuelle program blev sandsynligvis slettet. Hvis du trykker på play-knappen, starter et nyt program. Det anbefales at sætte robotten tilbage på startstedet (ladestationen), og at rengøringsprogrammet startes igen fra begyndelsen. Eller brug en pletrengøring, hvis der kun er små områder tilbage. (Brugsanvisning side 9. Rengøringsmodeller /10 Pletrengøring)