Er det i orden altid at lade robotten være forbundet med opladeren, når den ikke er i brug?

Sådan bevarer du batteriets levetid og ydeevne (ladestationen tilsluttet!):
  1. Lad altid robotten være i ladestationen, når du ikke bruger den.
  2. Oplad den så hurtigt som muligt i ladestationen efter støvsugningen. Hvis du venter for længe, kan det påvirke batterierne.
  3. Hvis robotten ikke startes fra ladestationen, vender den tilbage til startpositionen, når den er færdig.