Opvasketabs opløses ikke helt i min opvaskemaskine

Problem
  • Opvasketabs / multitabs opløses ikke helt i mim opvaskemaskine
  • Der ligger uopløst sæbe, sæberester i sæbedispenseren / sæbebeholderen når opvaskeprogrammet er færdigt
Gælder
  • Fritstående opvaskemaskine
  • Integreret opvaskemaskine
Løsning
  1. Brug opvasketabs til lange programmer for at undgå spor af opvaskemiddel på servicet.
    Opvasketabs opløses ikke altid helt i korte programmer.

2. Prøv et andet mærke opvaskemaskinetabs eller brug pulveropvaskemiddel i stedet.
    Visse mærker af opvaskemiddeltabls opløses ikke helt. Hvis du har købt opvasketabs, som ikke opløses effektivt eller ikke skylles korrekt ud af sæbedispenseren, så læg i stedet tabsene i bunden af opvaskemaskinen og start programmet.

3. Sørg for, at sæbedispenseren er tør, når du kommer vaskemiddel i.
    Er sæbedispenseren fugtig, kan tabs eller pulver sætte sig fast. Fortsætter problemet, så placer opvasketabs i bunden af maskinen.
    Vigtigt: Ovennævnte er ikke en funktionsfejl og er ikke omfattet af garantien.
    Problemet kan også skyldes, at de pågældende opvasketabs ikke frigives korrekt fra sæbedispenseren eller frigives på det forkerte tidspunkt.

4. Placer ikke porcelæn foran sæbedispenseren.
    Vær sikker på, at låget til sæbedispenseren ikke blokeres af f.eks. duftblokke, høje tallerkener, etc.

5. Tjek om servicet er varmt ved afslutning af opvasken. Start et intensiv program og mærk om maskinen er varm når programmet afsluttes.
    Problemet kan skyldes, at maskinen ikke varmer op. Hvis opvaskemaskinen ikke varmer op, skal maskinen undersøges af en servicetekniker.

6. Kontakt Electrolux Service.
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.