Opvaskemaskinens låge lukker ikke

Problem
  • Opvaskemaskinens låge lukker ikke.
  • Opvaskemaskinens dør kan ikke lukkes
Gælder for
  • Fritstående opvaskemaskien
  • Integreret opvaskemaskine
Løsning
  1. Kontroller at maskinen er fasfgjordt og i vatter.
    Opvaskemaskinen skal være fastgjort i siden eller i toppen og være i vatter. Du kan kontrollere at, maskinen er i vatter / lod med et vaterpas.
  2. Kontroller om døren lige har åbnet automatisk med AirDry funktion. Hvis din maskine har AirDry funktion og døren lige har åbnet, kan det først lukkes igen efter nogle minutter. Tving ikke døren i da det kan ødelægge den automatiske dørlås.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.