Skip to main content
Electrolux | Help and Support

Opvaskemaskinens "halvt fyldt"-funktion virker ikke

 

Problem
  • Opvaskemaskinens "halvt fyldt"-funktion virker ikke 
  • Funktionen "halvt fyldt" kan ikke aktiveres 
Gælder
  • Integreret opvaskemaskine 
  • Fritstående opvaskemaskine 
Løsning
  1. Tjek brugermanualen for detaljeret information og vejledning omkring programmer og mulige tilvalgsfunktioner.
    Funktionen "halvt fyldt" er ikke et vaskeprogram, men et tilvalg, som kan vælges sammen med et program.  "Halvt fyldt"-funktionen ikke tilgængelig på alle programmer. Undtagelserne er bl.a. forvask og 30 minutters programmet.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her