Opvaskemaskine viser fejlkode iF0, iFo, iF1

Problem
  • Min opvaskemaskine viser fejlkode iF0, iFo, iF1 i displayet
Gælder
  • Fritstående opvaskemaskine
  • Integreret opvaskemaskine
Løsning
  1. Kontroller at vandtilførslen er i orden.
    Klik her for at se vejledning om hvordan du løser problemer med vandtilførslen.
  2. Kontroller at afløbsforholdende er i orden.
    Klik her for at se hvordan du løser problemer med afløbsforholdende.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • Hvis din opvaskemaskine viser fejl iF0, iFo skyldes det ofte at der er fejl på vandtilførslen and afløbsforholdende.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.