Opvaskemaskine viser fejlkode 40, i40, i43 eller i44

Problem
  • Opvaskemaskinen viser fejlkode i40, i43 eller i44
Gælder
  • integreret opvaskemaskine
  • fritstående opvaskemaskine
Løsning
  1. Kontroller om filtrene er rene.
    Snavset filter bremser vandet og giver et utilfredsstillende opvaskeresultatet. Kontroller og rengør jævnligt.
    Se her hvordan du rengøre filtere i opvaskemaskinen
    Du kan læse mere om rengøring og vedligeholdelse  i brugermanualen. Du kan downloade brugsanvisningen her.
  2. Nulstil maskinen
    -Træk opvaskemaskiens stik ud, vent 1 minut og sæt stikket i igen. Du kan også slukke for strømmen med sikringerne på HFI/HFPI relæet.
    -Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
    -Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.
    Har du har haft maskinen trukket ud og skubbet på plads igen, er det vigtigt at sikre, at ingen slanger er bøjede eller ødelagte, og at hanen er helt åben.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis de ovenstående råd ikke løser problemet, anbefaler vi, at du bestiller besøg af en servicetekniker.
    Advarsel: Undgå at bruge produktet, før problemet er fuldstændigt løst. Træk maskinens stik ud af stikkontakten, og sæt det ikke i igen, før du ved, at det er sikkert.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.