Skip to main content
Electrolux | Help and Support

Indstillinger på opvaskemaskine er deaktiverede

 

Problem
  • Indstillingerne på min opvaskemaskine er dektiveret, slået fra.
Gælder
  • Fritstående opvaskemaskine
  • Integreret opvaskemaskine
Løsning
  1. Da programforløbet indebærer valg af program og indstillinger, har indstillingerne måske ikke været aktiveret i tide.
    For at undgå dette, er det muligt at vælge et vaskeprogram og yderligere indstillinger med lågen åben. Programmet starter først, når lågen lukkes.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her