Døren åbner ikke på opvaskemaskinen - AirDry

Problem
  • Lågen på min opvaskemaskine åbner ikke under tørring, sidst i opvaskeprogrammet
  • Airdry / automatisk døråbning på min opvaskemaskine virker ikke
Gælder
  • Fritstående opvaskemaskine
  • Integreret opvaskemaskine
Løsning
  1. Kontroller at maskinen er fasfgjordt og i vatter.
    Opvaskemaskinen skal være fastgjort i siden eller i toppen og være i vatter. Du kan kontrollere at, maskinen er i vatter / lod med et vaterpas..
    Dishwash fasten and level.jpg
  2. Sørg for at diamanten på toppen af døren efter installation, rammer midt i dørlåsen i toppen af maskinen.
    Døren skal kunne lukkes eller åbnes frit og uhindret. Hvis døren næsten lukkes og slippes, skal hængselfjedrene selv kunne åbne døren ca. 10 cm.
    Dishwash door lock AirDry.jpg

3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Dishwash  AirDry.jpg

• Air Dry betyder at døren åbner automatisk i programmerne før slut, afhængig af valgt program og temperaturen i maskinen.
    Dørens åbner ca. 10 cm.og ca. 2-10 min efter døren er åbnet, slukkes maskinen for at spare strøm. På ECO program åbns døren op til ca. 80 min før slut. Dette er normalt og ikke en fejl på maskinen. Efter døråbning lufttørrer servicen færdig i maskinen
    Eksempler på døråbning:
    -30 min program – ca. ½ -1 min før slut
    -ECO program – ca. 50-90 min før slut

• Du kan slå AirDry funktionen til eller fra i maskinens indstillinger. Hvis dette gøres vil energiforbruget for en vask med tørring øges

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.