Opvaskemaskinens låge falder ned eller åbner af sig selv

Problem
  • Opvaskemaskinens låge falder ned eller åbner af sig selv
  • Integreret opvaskemaskine
  • Fritstående opvaskemaskine
Løsning
  1. Kontakt installatøren. Hvis den integrerede opvaskemaskine er installeret for nyligt, kan lågepanelet / køkkenlågen være for tung og vi anbefaler, at du kontakter installatøren. Se også krav til køkkenlågens vægt og dimensioner i installationsvejledningen / lågeskabelonen der fulgte med opvaskemaskinen. Maksimum vægten på køkkenlågen er typisk 10kg.
  2. Kontroller om køkkenlågen er monteret korrekt. Hvis din opvaskemaskine har automatisk døråbning / AirDry funktion og det er slået til, skal køkkenlågen være monteret med glidebeslag / sliding door og ikke fastmonteret. Hvis køkkenlågen er monteret med glidebelag kan du se, at køkkenlågen hæver sig på opvaskemaskinens låge når du åbner den.
  3. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovenstående ikke løser problemet anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
    Advarsel: Vi anbefaler, at du undgår at bruge produktet,indtil problemet er fuldstændigt løst.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.