Døren åbner ikke på opvaskemaskine - AirDry

Hvis du oplever at opvaskemaskinens dør ikke åbner, Air Dry ikke virker, kan det have flere årsager:

AirDry

Dishwash  AirDry.jpg

Air Dry betyder at døren åbner automatisk i programmerne før slut, afhængig af valgt program og temperaturen i maskinen. Dørens åbner ca. 10 cm.

Ca. 2-10 min efter døren er åbnet, slukkes maskinen for at spare strøm, på ECO program op til ca. 80 min før slut. Dette er normalt og ikke en fejl på maskinen. Efter døråbning lufttørrer servicen færdig i maskinen

Eksempler på døråbning:

30 min program – ca. ½ -1 min før slut ECO program – ca. 50-90 min før slut

Du kan slå funktionen til eller fra i maskinens indstillinger. Hvis dette gøres vil energiforbruget for en vask med tørring øges.

Fastgørelse

Opvaskemaskinen skal være fastgjort i siden eller i toppen og være i vatter. Du kan kontrollere, at maskinen er i vatter / lod med et vaterpas.

Dishwash fasten and level.jpg

Døråbner – diamant / dørlås

Sørg for at diamanten på toppen af døren efter installation, rammer midt i dørlåsen i toppen af maskinen.

Dishwash door lock AirDry.jpg

• Døren skal kunne lukkes eller åbnes frit og uhindret. Hvis døren næsten lukkes og slippes, skal hængselfjedrene selv kunne åbne døren ca. 10 cm.

Se her hvordan døren bevæger sig frit:

Video