Brug af opvasketabs i opvaskemaskinen

Problem
  • Brug af tabs
  • Brug 3ien / all in one multitabs
  • Integreret opvaskemaskine
  • Fritstående opvaskemaskine
Løsning
  1. Bor du i et område med hårdt vand, skal du bruge salt og afspændingsmiddel for at, opnå det bedste opvaskeresultat også selvom du bruger tabs.
    Se i din brugervejledning her information om indstilling af salt og afspændingsmiddel på din maskine.
  2. Opvasketabs/multitabfunktionen (hvis din maskine har denne funktion) skal aktiveres efter valg af program og gemmes ikke i hukommelsen.
    Aktiver opvasketab-/multitabfunktinen før hvert program.
Tip
  • Hvis du bor i et område med hårdt vand og ikke bruger blødgøringsanlægget på maskinen ( bruger salt) kan det forårsage tilkalkning af maskinens dele og forkorte levetiden på f.eks. varmelegemet.