Blå striber eller blålig belægning på glas og porcelæn i opvaskemaskinen

Problem
  • Der er blå striiber eller blålige belægniger på glas og porcelæn efter opvask i opvaskemaskine.
Gælder
  • Integreret opvaskemaskine
  • Fritstående opvaskemaskine
Løsning
  1. Vælg en lavere indstilling for tilførsel af afspændingsmiddel.
  2. Kontakt Electrolux Service
    Hvis ovennævnte forslag ikke løste problemet, anbefaler vi, at du booker besøg af en servicetekniker.
Tip
  • Hvis der frigives for meget afspændingsmiddel eller for meget opvaskemiddel, kan det forårsage hvide striber eller blålig belægning på glas og porcelæn.
  • Brug af tabs uden tilførsel af salt og afspænding, er ikke egnet til brug i områder med hårdt vand.

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
    Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.