Opvaskemaskinen varmer ikke vandet op

Prøv at nulstille  maskinen for at løse problemet.

1. Afbryd strømmen til opvaskemaskinen, vent 1 minut og tilslut den igen. Du kan f.eks. slukke for strømmen i din sikringstavle. Har du trukket maskinen ud og skubbet den på plads igen, er det vigtigt at ingen af slangeerne er bøjet eller klemt, og at vandhanen er helt åben.
  2. Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  3. Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.

Du kan teste om maskinen varmer ved, at starte et intensiv program og mærke om maskinen er varm indvendig, når programmet afsluttes.