Opvaskemaskine viser fejlkode i5E

Genstart opvaskemaskinen for at løse problemet.
  • Afbryd strømmen til opvaskemaskinen i 1 minut og tilslut den igen.
  • Du kan også slukke for strømmen i din sikringstavle. Har du trukket maskinen ud og skubbet den på plads igen, er det vigtigt, at slangerne ikke er bøjet eller klemt, og at vandhanen er helt åben.
  • Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  • Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.
Hvis maskinen ikke starter programmet korrekt efter nulstilling:
  • Kontroller, om der er tale om samme fejlkode. Er det ikke, så følg vejledningen i brugermanualen, om den nye kode.