Opvaskemaskine viser fejlkode iC0 / iCo

Har du prøvet at nulstille apparatet?

Nulstilling af apparatet kan ofte løse problemer hurtigt.

• Afbryd strømmen til opvaskemaskinen i 1 minut og tilslut den igen. Er du nødt til at flytte maskinen, er det vigtigt at  slangerne ikke er bøjet eller klemt, og at vandhanen er helt åben.
  • Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  • Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.

Hvis maskinen ikke starter programmet korrekt efter nulstilling

Hvis  du ser en anden fejlbesked, end før nulstilling maskinen, så følg vejledningen om koden i din brugervejledning.