Opvaskemaskine viser fejlkode 80, i80

Problemet kan løses ved nulstilling af maskinen.
  • Afbryd strømmen til opvaskemaskinen, vent 1 minut og tilslut igen. Er maskinen flyttet, er det vigtigt, at slangerne ikke er bøjet eller klemt og at vandhanen er helt åben.
  • Tænd for opvaskemaskinen, vælg et program og start.
  • Hvis programmet starter og stopper normalt, er problemet løst.
Hvis maskinen ikke starter programmet korrekt efter nulstilling:
  • Kontroller, om der stadig er tale om samme fejlkode.
  • Er det en anden kode, så følg vejledningen brugervejledningen om den nye kode.