Brug af opvasketabs

Bruger du opvasketabs er det måske ikke nødvendigt at fylde salt og afspændingsmiddel på maskinen - det afhænger af vandets hårdhed.

Bor du i et område med hårdt vand, skal du stadig bruge salt og afspændingsmiddel for, at opnå det bedste opvaskeresultat.

• Se i din brugervejledning information om indstilling af salt og afspændingsmiddel.

Opvasketabs/multitabfunktionen (hvis din maskine har denne funktion) skal aktiveres efter valg af program og gemmes ikke i hukommelsen.

• Aktiver opvasketab-/multitabfunktinen før hvert program.
  • Hvis tørreprogrammet giver et dårligt resultat, fyldes salt- og afspændingsbeholderne, og vandets hårdhed indstilles til laveste niveau.