Filterlampe for vandfilter lyser på mit køleskab

Problem
  • Vandfilter lampe lyser
  • Udskiftning af vandfilter
Gælder
  • Source / Aqua Fizz skabe med vanddispenser
Løsning
  1. Hvis filterlampen lyser skal den blot nulstilles. Se i din brugsanvisning her hvordan det skal gøres på dit skab.
    Typisk gøres det ved at trykke og holde på knappen med/nær filter ikon indtil lampen slukkes.
 Tip
  • OBS: Vandfilter anvendes ikke i Danmark. Hvis du har monteret vandfilteret skal du fjerne filteret og starte skabet som anvist i din brugsanvisning.
    På nyere modeller med display skal der monteres en attrap i stedet for vandfilter og modeller uden display skal filteret blot fjernes.
  • Hvis du ønsker at have vandfilter i skabet kan det købes i webbutikken.