Der er ingen lyd fra kompressor på kølesskabet, køler ikke

Problem
  •  Min fryser/mit køleskab/køle-/fryseskab/vinkøleskab køler ikke
Gælder
  • Køleskab
  • Køle-/fryseskab
  • Fryseskab
  • Kummefryser
  • Vinkøleskab
Løsning
  1. Kontroller driftslyde efter ca. en time.
    Er produktet tændt og kompressoren tavs, kan køleskabet være igang med en automatisk afrimning. Afrimningen kører regelmæssigt og tager ca. 30 minutter.

2. Kontoller temperaturen i skabet. Du kan måle køleskabets funktion ved, at sætte et glas vand med termometer i midten af midterhylden og aflæse temperaturen efter 6-12 timer. Hvis den viste temperatur passer med det indstillede, virker apparatet korrekt.

3. Kontroller om skabet er tændt. Prøv at tænde skabet på en knap på panelet eller ved at dreje termostat / temperatur knappen.

4. Kontroller om der er strøm til skabet.
    -Kontroller at stikket er sat i og at stikkontakten er tændt
    -Kontroller  om der er strøm på stikkontakten ved at tilslutte et andet apparat til kontakten og se om det virker som det skal. Hvis stikkontakten ikke virker kan du kontakte en lokal elektriker for at få hjælp til at løse problemet.
    -Kontroller om der sprunget en sikring eller HFI/HPFI relæt i din sikringstavle er udløst.

5. Kontroller om den omgivende temperatur på mellem +10 - +32 grader C. Hvis den omgivende temperatur er for høj eller for lav, kan det medføre utilstrækkelig eller manglende køling eller at en fryser tør op.

6. Kontroller om skabet har tilstrækkelig ventilation hele vejen rundt og er installeret korrekt. For at opnå tilstrækkelig køling, har skabet brug for ordentlig ventilation.Det er vigtigt du monterer skabet med ventilation som anvist i din brugsanvisning eller installationsvejledning. Du kan hente din brugsanvisning her.

7. Nulstil  skabet. Det kan være nødvendigt at foretage en elektronisk nulstilling Tag stikket ud af stikkontakten og tilslut igen. Afbrydelse og tilslutning vil nulstille elektroniske dele på produktet. Se også information om jordforbindelse her.

8. Kontakt Electrolux Service.
    Hvis ovennævnte råd ikke løser problemet, anbefaler vi at, du booker besøg af en servicetekniker.
Tip

Se det store udvalg af originalt tilbehør, reservedele samt rengørings- og plejeprodukter der overholder vores høje kvalitetsstandard og til den rigtige pris i webbutikken her

Bemærk: Afhængigt af problemet kan et servicebesøg, selv under reklamationsperioden, være mod betaling.
Reparation på reklamationsret forudsætter at, produktet er korrekt installeret, vedligeholdt, brugt i overensstemmelse med brugsanvisningen og at, udefrakommende hændelser - f.eks. lynnedslag, skadedyr osv. - ikke er årsag til fejl på produktet.