Lyset virker ikke i min kummefryser

Pæren er sprunget
  • Tag strømmen fra apparatet og udskift pæren som beskrevet i brugervejledningen.
  • Nogle skabe er med integreret LED belysning, som skal repareres af en tekniker

Du kan finde en ny pære, plejemidlser og tilbehør i webbutikken

Lysknappen sidder fast

Hvis apparatet har en synlig lysafbryder, er den placeret indenvendig.

• Rengør og sørg for den glider frit for at løse problemet.
lågen har været for længe åben

Er lågen åben for længe, vil kontrolsystemet slukke lyset.

• Luk lågen helt og åbn den igen for at tænde lyset.

Hvis ovenstående ikke løser problemet kan du bestille et teknikerbesøg eller kontakte kundeservice for ydeligere vejledning.

Report error code AO